更多“____”相关问题
  • 第1题:

    单选题
    I don't think I'm late. Excuse me, what's the time? ()
    A

    It says 8:00. But it‘s 5 minutes slow.

    B

    I‘m sorry I‘ve forgot the time.

    C

    I was caught in the traffic jam.

    D

    I‘m sorry to keep you waiting.


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第2题:

    单选题
    Twenty people were()wounded in the air crash.
    A

    quickly  

    B

    wrongly 

    C

    bitterly 

    D

    seriously


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第3题:

    单选题
    Could you help me with English?()
    A

    No, no way

    B

    No, I couldn't.

    C

    No, I can't.

    D

    Sorry I can't. I have an appointment right now.


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第4题:

    单选题
    What is the train()to Birmingham?
    A

    fee

    B

    tip

    C

    fare

    D

    cost


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第5题:

    单选题
    Unable to break down the opposition, the president had to resign to bring order to the country.
    A

    overcome

    B

    digest

    C

    undermine

    D

    dominate


    正确答案: C
    解析:
    句意:总统无法平息反对意见,只好辞职以恢复国家秩序。break down打破;分解。overcome克服。digest消化;理解。undermine渐渐破坏;挖掘地基。dominate控制;占统治地位。

  • 第6题:

    问答题
    题13  长城是世界一大奇迹。现在,每年都有几百万人到长城游览。在旺季,几处最著名的景点总是让成群结队的游客挤得水泄不通。  中国人修筑城墙的历史久远,可以追溯到战国时期。历史上,中国共修过大约20座长城。在所有这些长城中,明长城最长,达到6700公里。在当时,中国技术在世界上处于领先地位,因此明长城的结构也是最复杂的。明长城的修筑是为了抵御北方游牧民族的入侵。  清朝建立后,由于它的建立者本身也是游牧民族,他们觉得没有必要继续修筑长城。不过,清政府还是颁布法令对长城进行保护,禁止拆砖。但是,岁月的流逝和连续战乱使人们易到之处遭到了严重的破坏。  十几年来,蓬勃发展的旅游业促进了长城的修缮工程。目前,多处长城已经修复,或正在修缮中。

    正确答案:
    【参考译文】
    The Great Wall is a wonder of the world. Now, millions of people journey to the Great Wall each year, making its most popular sites besieged by hordes of tourists during busy seasons.
    The Chinese have a long history of building walls, dating from the Warring States period. In history, about 20 walls were built, with the wall constructed during the Ming Dynasty being the longest, extending 6,700 km. China was the most technologically advanced nation in the word then, so the wall was also the most sophisticated in structure. It was built to ward off the invasion of nomads from the north.
    After the establishment of the Qing Dynasty, since its founders were themselves nomads, they did not see a need to continue with wall building. Nonetheless, the Qing government did institute a law to preserve the wall, banning the removal of bricks from it. But, the impact of time and continuous wars have left the wall greatly damaged in its most accessible sections.
    Over the past 10-plus years, the booming tourist industry has stimulated the Great Wall’s renovation project. Now, many of its sections have been or are being revamped.
    解析: 暂无解析

  • 第7题:

    单选题
    Several big names are mentioned in the first paragraph mainly to show their _____.
    A

    different styles of leadership

    B

    effective exercise of leadership

    C

    contributions to the theory of leadership

    D

    wisdom in applying the theory of leadership


    正确答案: D
    解析:
    第一段的第三句作者提到我们确实开始了对领导艺术的总体理论的研究,从历史和社会方面,最主要的是对伟大的领袖人物的思想进行研究,例如摩西(圣经中古代犹太人的领袖——编者注)、恺撒、詹姆斯·麦迪逊(美国历史上的第四任总统,美国的开国元勋之一,他对美国宪法和人权法的制定做出了重大贡献——编者注),以及当代最杰出的智慧天才甘地、丘吉尔和基辛格。他们除了都曾经存在过,都用文章清楚地表达了自己的思想之外,别无共同之处。

  • 第8题:

    问答题
    诗中有画画中有诗

    正确答案: painting in poetry and poetry in painting
    解析: 暂无解析

  • 第9题:

    单选题
    Since there is no doorbell, they just _____ on the door when the PLA soldiers pay a visit to the old granny.
    A

    slap

    B

    rap

    C

    clap

    D

    pat


    正确答案: D
    解析:
    句意:因为没有门铃,所以当解放军战士来探望老奶奶的时候只能敲门。slap拍打(指惩罚)。clap轻拍(手掌),鼓掌。pat轻拍(肩膀)。rap轻敲,叩击。

  • 第10题:

    单选题
    She is running a fever, but now it is under control.()
    A

    She is running fast. 

    B

    I will go and see her after work.

    C

    Her mother does not run.

    D

    She is running away from home.


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第11题:

    单选题
    The Japanese,()average, live much longer than the Europeans.
    A

    with

    B

    in

    C

    to

    D

    on


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第12题:

    单选题
    In order to()the disease, the first thing we should do is to do research about it and find out a satisfactory cure.
    A

    confirm

    B

    conduct

    C

    control

    D

    confuse


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第13题:

    问答题
    请用所报考语种就所给题目写出一篇400~600字的导游解说词。要求语言规范,表达得体,内容切题,条理清楚,有一定的思想深度,符合导游语言要求,能反映新中国成立70年来人均寿命的增长以及人口素质的提升。  题目:中国人口结构的变化

    正确答案:
    【参考范文】
    China’s Demographic Shifts in the past 70 Yeas (1)In the past 70 years, China’s total population has increased to nearly 1.4 billion in 2018 from 540 million in 1949, which is ready to face the remarkable demographic shifts toward a healthier and more educated population.
    (2)Due to the scarcity of food and underdeveloped healthcare, in 1949, the average life expectancy of Chinese people was only 35 years. However, with full basic medical coverage and achievement of significant breakthroughs in the treatment of critical illnesses, the life span of Chinese people has risen to 77 years in 2018, which is more than doubled than the life span in 1949. Meanwhile, the infant mortality rate, which is another important marker of the overall health of a country, also represented a great progress from 200 deaths per thousand live births since the founding of New China to 6.1 deaths per thousand live births in 2018. In the last few decades, China has paid continuous efforts in the treatment of infectious diseases and great achievement has been made. Smallpox has been eliminated, and endemic diseases, such as iodine deficiency disorders, have been effectively controlled or eliminated. As minor illnesses is no longer an issue, a healthy life has increasingly become the norm of Chinese people. The Chinese government has issued a Healthy China initiative to promote people’s health. Boosted by the nationwide sports vibe, the amount of active monthly users in China’s fitness sports industry rose 1.7 percent year on year to 64.22 million by the end of May 2019.
    (3)After going through a rapid growth period from 1949 to 1970, China’s population has been steadily expanding at a slower pace since 1991. Even though China has seen a downward trend in the number of working-age people in recent years, its gross workforce remained at about 900 million in 2018. Improved education levels has brought about talent dividends, which have replaced demographic dividends as the engine boosting economic growth. Talent dividends are beginning to emerge as a solid base for economic development. Over the past 70 years, the education level of Chinese people has achieved quantitative leaps. 70 years ago, China had a 80-percent illiteracy rate and less than 20 percent of the primary school enrollment. But nowadays, nearly one in three people has a high school diploma or above. The average schooling years of working-age people rose to 10.63 years in 2018 from just over eight years in 1982.
    (4)With a healthier and more educated population, China’s vast workforce will continue to offer strong support for the country’s high-quality and fast-paced development.
    【行文点评】
    (1)第一段介绍新中国成立70年来,我国人口发展经历了巨大变迁。
    (2)第二段介绍新中国成立70年间,我国人均预期寿命增长一倍,新中国成立之初,国人平均预期寿命仅为35岁,到了2018年,我国人均预期寿命达到77岁,在婴儿死亡率,传染病控制,国民健身等其他方面,我国均有所改善提高。
    (3)第三段介绍我国正从“人口红利”转向“人才红利”,70年来,国民受教育水平实现量的飞跃,劳动年龄人口的平均受教育年限也有所提高,教育水平提升带来的人才红利逐渐成为推动经济发展的重要基础。
    (4)文章最后一段进行总结,更健康和受教育更高的人口将为我国经济高质量高速发展提供强大支持。
    解析: 暂无解析

  • 第14题:

    单选题
    I'd rather stay at home than()a walk.
    A

    taking

    B

    to take

    C

    take

    D

    to be taking


    正确答案: C
    解析: 暂无解析

  • 第15题:

    问答题
    Practice 10Directions: You are asked to write a composition in about 150 words and you should base your composition on the outline given in Chinese below:  1. 一些院校在专业课教学中采用英文原文教材,你认为怎样?  2. 这会给学生带来什么好处或困难?  3. 这会给教师带来什么好处或困难?

    正确答案:
    【参考范文】
    Original English Textbooks Are Good for Students I think it is good news that some universities use original English textbooks in their teaching of some specialized courses. It can bring great benefits to students. On the one hand, students can learn some up-to-date science and technology from these books. Nowadays science and technology develop very quickly. Sometimes when they are translated into Chinese, things have developed and changed greatly. On the other hand, by using original English textbooks, students can improve their English reading and listening comprehension ability. As a result, it will be easier for the students to pass their English exams. Of course, it may be a great challenge for some students who are poor in English at the beginning. However, through hard and long working their English will be improved quickly.
    Using English textbooks to teach is demanding for teachers. Because, as I know, nowadays very few teachers are able to teach in English. Many of them cannot express ideas in English, not to mention teach students. So teachers should improve their English first before they use original English text-books.
    解析: 暂无解析

  • 第16题:

    单选题
    Oh, You're back at work? How was your holiday? ()
    A

    We had rain every day and stayed at the hotel most of the time.

    B

    The ten-day holiday was not long enough.

    C

    I was missing you when I was on holiday.

    D

    I heard you were on holiday, too.


    正确答案: A
    解析: 暂无解析

  • 第17题:

    单选题
    The sun heats the earth,()is very important to living things.
    A

    that

    B

    what

    C

    which

    D

    where


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第18题:

    单选题
    What do you want, Mary?()
    A

    No, I want some water.

    B

    Yes, I plan to go shopping.

    C

    I'd like some red wine, please. 

    D

    No, I don't eat.


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第19题:

    单选题
    There are a lot of news()today's newspaper
    A

    in

    B

    on

    C

    at

    D

    with  


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第20题:

    单选题
    ____
    A

    better than

    B

    other than

    C

    rather than

    D

    sooner than


    正确答案: B
    解析:
    better than比……更好。other than除……以外。rather than而不是……。sooner than与其……宁愿……。

  • 第21题:

    单选题
    There are many cities()very fast.
    A

    expand

    B

    which expand

    C

    which expanding

    D

    to expand


    正确答案: D
    解析: 暂无解析

  • 第22题:

    单选题
    It is quite evident that attendances at football matches have _____ since the coming of television.
    A

    dropped out

    B

    dropped down

    C

    fallen off

    D

    fallen out


    正确答案: C
    解析:
    句意:很显然,自从电视出现之后,现场观看足球比赛的人数就锐减了。fall off减少。drop out退出。drop down一般不搭配使用。fall out吵架。

  • 第23题:

    单选题
    How is your mother these days? Oh,()
    A

    She is good 

    B

    She is not very well

    C

    Never  mind

    D

    That's all right


    正确答案: B
    解析: 暂无解析

  • 第24题:

    单选题
    ()majority of people agree with him.
    A

    The

    B

    A

    C

    – (不填)

    D

    One


    正确答案: C
    解析: 暂无解析