地大《大学英语(4)》精选试题

–I hear that Jim has been dismissed from his post.–().

A、Jim loves his job.

B、No, I have no idea.

C、He has a bad luck.

D、Oh, I am sorry to hear that.


参考答案:D


One silly question I simply can't stand is "How do you feel". Usually the question is asked of a man in action--a man on the go, walking along the street, or busily working at his desk. So what do you expect him to say? He'll probably say, "Fine, I'm all right." But "you've put a bug in his ear" — maybe now he's not sure. If you are a good friend, you may have seen something in his face, or his walk, that he did not realize that morning. It starts him worrying a little. First thing you know, he looks in a mirror to sec if everything is all right, while you go merrily on your way asking someone else, "How do you feel?"

Every question has its time and place. It's perfectly acceptable, for instance, to ask "How do you feel?" if you're visiting a close friend in the hospital. But if the fellow is walking on both legs, hurrying to make a train, or sitting at his desk working, it's no time to ask him that silly question.

When George Bernard Shaw, the famous writer of plays was in his eighties, someone asked him "How do you feel", Shaw put him in his place. "When you reach my age", he said, "either you feel all right or you're dead."

1).According to the writer, greetings, such as "How do you feel?" _________ .

A. show one's consideration for others

B. are a good way to make friends

C. are proper to ask a man in action

D. generally make one feel uneasy

2).The question "How do you feel?" seems to be correct and suitable when asked of ________ .

A. a man working at his desk

B. a person having lost a close friend

C. a stranger who looks somewhat worried

D. a friend who is ill

3).The writer seems to feel that a busy man should _________ .

A. be praised for his efforts

B. never be asked any question

C. not be bothered

D. be discouraged from working so hard

4).George Bernard Shaw's reply in the passage shows his ________ .

A. cheerfulness

B. cleverness

C. ability

D. politeness

5)."You've put a bug in his ear "means that you've _________ .

A. made him laugh

B. shown concern for him

C. made fun of him

D. given him some kind of warning


参考答案:DDCBD


A young man was getting ready to gradually from college, for many months he bad 36 a beautiful sports car in a dealer’s showroom, and 37 his father could well 38 it, he told him that was all he wanted.

On the morning of his gradation day his father called him into his own study and told him how 39 he was to have such a fine son. He handed his son a beautiful gift box. 40 but slightly disappointed, the young man 41 the box and found a lovely book, 42, he raised his voice at his father and said. ” 43 all your money you give me a book?” And rushed out of the house 44 the book in the study

He did not contact(联系)his father for a whole year 45 one day he saw in the strict an old man who looked like his father. He 46 he bad to go back home and see his father.

When he arrived at his father’s house, he was told that his father had been in hospital for a week. The moment he was about to 47 the hospital. he saw on the desk the 48 new book ,just as he had left it one 49 ago. he opened it and began to 50 the pages. suddenly, a car key 51 from an envelope taped behind the book ,it bad a lag(标签)with dealer’s name, the 52 dealer who had the sports car he bad 53 on the tag was the 54 of his graduation. and the 55 PAID IN FULL

36. A. expected. B. enjoyed. C. admired. D. owned


正确答案:C


On his way to the office, he suddenly remembered that he had (made the appointment with) his doctor.()

此题为判断题(对,错)。


参考答案:错


D

Brian arrived at the San Francisco airport two hours before the flight to Paris. He was wearing three shirts, a jacket, two pairs of socks, a pair of shorts, and two pairs of jeans. He was carrying one small backpack, which was very full, but he didn’t have any other luggage. Brian needed to meet a man named Tony before he checked in for his flight. He found Tony near the Air France counter. Tony gave him a round-trip ticket and a small package.

“Give this package to Jean-Paul at the airport in Paris. He will have a sign with your name on it. I think you can find him easily,” Tony said, ”You don’t have any luggage, right?”

“Only this backpack,” Brian answered. ”You said I could bring one carry-on bag.”

“That’s right. One carry-on bag is fine. Have a good trip.”

“Thanks.”

Is Brian a criminal(罪犯)? Not at all. He is an air-courier. And he paid only $110 for the round-trip ticket to Paris. Air couriers get cheap airline tickets because they take important packages and papers to foreign countries. Businesses sometimes need to get packages and papers to people in foreign countries by the next day. Often, the only way they can do this is to use an air-courier company. It is not cheap for a business to send a package with an air courier, but it is quick.

Every year about 80,000 people worldwide travel as air couriers. The number of tickets for courier travel is growing by about 10 percent a year. However, air-courier travel isn’t for everyone. But if you have very little money, can be flexible(灵活的) about your travel plans, and don’t mind wearing the same clothes for a week, it can be a great way to take a vacation!

52. Why was Brian wearing so many clothes for his travel?

A. Because they were the uniforms for air couriers.

B. Because that made him easier to be recognized.

C. Because his backpack had no room his clothes.

D. Because he did not have any luggage with him


正确答案:D


I want to use the same tools _used in your factory a few days ago.A.as wasB.which wasC.as wereD.which正确答案:C

Had you listened to the doctor, you _ all right now.A.areB.wereC.would beD.would have been正确答案:C

_ still half drunk, he made his way home.A.WhenB.BecauseC.ThoughD.As正确答案:C

Smoking, _ is a bad habit, is, however, popular.A.thatB.whichC.itD.though正确答案:B

Each of you _ responsible for the accident.A.amB.beC.isD.are正确答案:C

We want someone to design the new art museum for us. _ the young fellow have a try?A.MayB.ShallC.WillD.Need正确答案:B

_ fashion differs from country to country may reflect the cultural differences from one aspect.A.WhatB.ThatC.ThisD.Which正确答案:B

Must we do it now? No, you _.A.wontB.needntC.cantD.dont正确答案:B

 she was very tired, she went on working.A.AsB.AlthoughC.EvenD.In spite of正确答案:B

 Not only I but also David and Iris _ fond of playing basketball.A.amB.isC.areD.was正确答案:C

 There is a new problem involved in the popularity of private cars _ road conditions need _.A.that; to be improvedB.which; to be improvedC.where; improvingD.when; improving正确答案:A

 I think its going to be a big problem. Yes, it could be. I wonder _ we can do about it.A.ifB.howC.whatD.that正确答案:C

 The order came that the medical supplies _ to Beijing for the Sars soon.A.would be sentB.should sendC.be sentD.must be sent正确答案:C

 The teacher demanded that the exam _ before eleven.A.must finishB.would be finishedC.be finishedD.must be finished正确答案:C

 She was _ tired _ she could not move an inch.A.so, thatB.such, thatC.very, thatD.so, as正确答案:A

Once a king was walking around a pool with his ministers(大臣).Suddenly, he came up with(想出)an idea. He asked,“How many baskets of 41 are there in the pool?” The ministers couldn’t give an answer. The king was angry, “ You 42 answer my questions in three days!”

Three days passed, but 43 of the ministers had the answer. Just then, a child said that he knew it. The king told the ministers 44 the child to the pool. To his surprise, the child 45 and said with a smile, “It is 46 . No need to go to the pool.” This made the king pleased. “All right. Let us know 47 .” The child said, “If you know the 48 of the basket, the answer is known. 49 it is as big as the pool, there is one basket of water; half as big, two baskets… ” “ Stop! That’s it .You have got the answer. They were thinking of things 50 a wrong way .”

Sometimes to get out of the difficulty, one must change one’s way of thinking.

41.________________

A. fish B. flowers C. water


正确答案:C


Passage Four

"We're more than halfway (中途) now; it's only two miles farther to the tavern (客栈) ," said the driver.

"I'm glad of that," answered the stranger, in a more sympathetic way. He meant to say more but the east wind blew clear down a man's throat if he tried to speak. The girl's voice was quite attractive; however, later he spoke again.

"You don't feel the cold so much at twenty below zero in the Western country. There isn't such damp chill (潮冷)", he said, and then it seemed as if he had blamed the uncomplaining young driver. She had not even said that it was a bad day, and he began to be conscious of a warm hopefulness of spirit, and sense of pleasant adventure under all the woolen scarves.

"You'll have a cold drive going back," he said anxiously, and put up his hand for the twentieth time to see if his coat collar was as close to the back of his neck as possible.

"I shall not have to go back!" cried the girl, with eager pleasantness. "I'm on my way home now. I drove over early just to meet you at the train. We had word that someone was coming to the tavern."

46. How far was the drive from the train to the tavern?

A. One mile.

B. About four miles.

C. Two miles.

D. Less than four miles.


正确答案:B

46.答案为B  根据第一句他们走了一半,还剩2英里的路。


—David has made great progress recently. —_______, and _______. A. So he has;so you have B. So he has;so have you C. So he has;so do you D. So has he;so you have


正确答案:B


A student went to college after41all his school examinations. There he put his name downfor world geography,42after the first day, he did not go to43any more. The teachernoticed that this student was44absent and thought that he had changed to45class. He wasvery46when he saw the boy's name on the list of students47wanted to take the geographyexamination48the end of the year.
The teacher had prepared a difficult examination paper, which covered49he had taught,and he was eager to see50this student answered the questions. He expected that his answerwould be very51 ; but when he examined his paper carefully, he found only one small mistakein them.52this surprised him very much, he went through the paper53, but was still notable to find54one mistake, so he sent55the student to question him about his work.
When the student had56the room, the teacher said to him, "I know that you came to my classonly once on the first day and that you have been absent from all the others. Yet I have found onlyone small mistake in your paper.57is that? "
"Oh, I'm sorry about that mistake, sir," answered the student."After the examination, Irealized58! ought to have written. I would not have made that mistake59 I had not beenconfused by your60lecture."
阅读以上短文,回答161-180题。
第41题答案是__________

A.having
B.taking
C.passing
D.failing

答案:C
解析:
pass examinations意为“通过考试”,此句意为一个学生通过了所有考试进入大学。故选C。


共用题干
“Lucky” Lord Lucan一Alive or Dead
On 8th November 1974 Lord Lucan,a British aristocrat,vanished. The day before,his children's nanny had been brutally murdered and his wife had been attacked too.To this day the British public are still interested in the murder case because Lucan has never been found.
Now,over 30 years later,the police have reopened the case,hoping that new DNA tech-niques will help solve this murder mystery. People suspected that“Lucky”,as he was called by friends,wanted to kill his wife he no longer lived with. They say that Lucan entered his old house and in the dark,killed the nanny by mistake. His estranged wife heard noises,came downstairs and was also attacked,but managed to escape. Seven months after the murder,a jury concluded that Lucan had killed the nanny.
What happened next is unclear,but there are several theories which fall into one of three categories:he may have killed himself,he could have escaped or he might have been killed. It appears that the night after the murder,“Lucky” borrowed a car and drove it,Lucan's friend Aspinall said in an interview that he thought Lucan had committed suicide by sinking his boat in the English Channel.
Another version of events says that“Lucky” left the blood-soaked car on the coast and took a ferry to France. He was met there by someone who drove him to safety in another country.However,after a time,his rescuers became worried that they would become involved in the murder too and so Lucan was killed.
A further fascinating theory was made in the book Dead Lucky by Duncan MacLaugh-lin,a former detective.He believes that Lucan travelled to Goa,India.where he assumed the identity of a Mr. Barry Haplin. Lucan then lived in Goa till his death in 1996.In the end the claim turned out be a case of mistaken identity. The man who died in 1996 was really Haplin,an exschoolteacher turned hippy. So what is the truth about Lucky?DNA testing has solved many murder cases,but who knows if it can close the book on this one.

The public are still interested in the investigation because______.
A: of the terrible murder
B: of the use of new DNA techniques
C: Lord Lucan has never been found
D: Lord Lucan was famous

答案:C
解析:
题干意为“公众对这件谋杀案的调查依旧很感兴趣的原因是……”。该题为细节题,而且为细节题中的因果逻辑题,在解题时要注意关注短文中陈述原因的句子,尤其是一些典型用来引出原因的词语和结构,如:because, because of, for, due to, thanks to, owing to等,同时还需要注意英文中的因果逻辑陈述习惯:先果后因。利用题干及选项中的名词及名词短语作为定位线索,在短文前三段中查找相关句,同时留意题干中的修饰词in-terested“感兴趣的”,这样在第一段中找到相关句:To this day the British public(与题干中的名词短语the public呼应)are still interested in the murder case because Lucan has never been found.相关句意为“直到现在,英国民众对这个谋杀案仍然很感兴趣,因为鲁肯伯爵一直没有被找到”。该句直接陈述了原因,所以C项“鲁肯伯爵一直没有被找到”是正确的答案。
题干意为“人们认为鲁肯杀了保姆的原因是什么?”该题为细节题,同时也是因果逻辑题。利用题干及选项中的名词及名词短语作为定位线索,顺着上一题相关句的位置往下查找相关句,这样在第二段中找到相关句:People suspected that “Lucky”(指Lucan), as he was called by friends,wanted to kill his wife he no longer lived with. They say that Lu-can entered his old house and in the dark,killed the nanny by mistake. His estranged wife heard noises,came downstairs and was also attacked,but managed to escape. Seven months after the murder,a jury concluded that Lucan had killed the nanny.相关句(带有下划线的句子)意为“鲁肯伯爵被朋友称为‘幸运儿’,人们猜测他想要杀了他与之分居的妻子。有人说鲁肯踏进他的老房子,在一片漆黑中错杀了保姆”,由此可知C项“在一片漆黑之中,他误认为她(保姆)是鲁肯夫人”是答案。
题干意为“Aspinall认为鲁肯是怎样自杀的?”该题为细节题,利用题干及选项中的名词及名词短语作为定位线索,顺着上一题相关句的位置往下查找相关句,这样在第三段中找到相关句:What happened next is unclear,but there are several theories which fall into one of three categories:he may have killed himself,he could have escaped or he might have been killed. It appears that the night after the murder,“Lucky”(指Lucan)borrowed a car and drove it,Lucan's friend Aspinall said in an interview that he thought Lucan had com-mitted suicide by sinking his boat in the English Channel.相关句(带下划线的句子)意为“在谋杀发生的第二天晚上,‘幸运儿’借了一辆车然后开走了,鲁肯的朋友Aspinall在一个采访中表示,他觉得鲁肯伯爵在英吉利海峡中凿沉了自己坐的船,已经自杀了”。由此可知鲁肯的朋友Aspinall认为鲁肯伯爵是凿沉了自己坐的船自杀的,因此答案为D。
题干意为“鲁肯可能已经被杀了,原因是人们……”。利用题干及选项中的名词及名词短语作为定位线索,顺着上一题相关句的位置往下查找相关句,这样在第四段中找到相关句:Another version of events says that “Lucky” left the blood-soaked car on the coast and took a ferry to France. He was met there by someone who drove him to safety in another country. However,after a time,his rescuers became worried that they would become involved in the murder too and so Lucan was killed.相关句(带下划线的句子)意为“然而,过了一段时间,救他的人开始担心自己也会被卷入到谋杀案中,所以他们杀了鲁肯”。由此可知鲁肯可能 已经被杀的原因是人们(帮助鲁肯的人)害怕自己也被卷入到谋杀案中,因此答案为B项“认为如果鲁肯被警方抓住他可能向警方供出他们来”。

更多 “地大《大学英语(4)》精选试题” 相关考题
考题 单选题What has happened in the past half-century?A The population of 15 countries has reduced by more than half.B Many countries have made unprecedented economic progress.C Many countries are still struggling with underdevelopment.D Urbanization has been taking place at a fast pace.正确答案:D解析:录音开头指出在过去的半个世纪,整个世界取得了前所未有的经济成果,上一代还在与落后做斗争的国家现在成为充满朝气的全球经济活动和国内繁荣的中心,因此选项B符合录音内容。

考题 Yao Ming had to undergo a series of TCM treatments because_____A.his right foot had been hurting. B.he wanted to make a more rapid recovery. C.the surgical operation had been a failure. D.he couldn't afford all the medical expenses.答案:A解析:

考题 单选题When Bloomfield _____, he has got rid of the bad habit of his boyhood days.A agesB growsC grows upD increases正确答案:A解析:句意:当布卢姆菲尔德长大成人后,他改掉了少年时代的坏脾气。grow up长大成人。

考题 资料:No credit,bad credit Hear the terms often enough and they can blur together.These credit statuses aren’t one and the same,though. Whether you have no credit or bad credit,one thing’s for sure:You don’t have good credit.And without good credit,you’ll face an uphill battle any time you apply for a loan or credit card. Potential lenders will want to know that you will almost certainly repay any money that you borrow.They likely won’t risk loaning money or extending credit to those whose creditworthiness is a big question mark or,worse,who have a track record of poor money management. If you fall into either of these categories,it’s smart to focus on raising your credit scores. If you have no credit score,you don’t have a credit history.If you have bad credit,it’s likely that you’ve mishandled credit in the past.And these two less-than-ideal credit standings require different solutions. If you fall in the no-credit category,you haven’t necessarily made any financial mistakes.In this case,a good way to start building that history is to acquire a credit card for people with no credit.Secured credit cards (which require a security deposit)or college student credit cards are typically the easiest to qualify for if you have no credit.A credit-builder loan can also help you establish credit. Bad credit can be a result of financial missteps,including missing payments,defaulting on loans,or having accounts sent to collections.If you fall into this category and need credit,you’ll need to look for a bad-credit credit card.A secured card or credit-builder loan is a good option in this situation,as well.You also may qualify for a bad-credit personal loan.If you still have open accounts,pay down the balances but don’t close credit accounts if you can avoid it. People with no credit are just starting to build their financial reputation,while those with bad credit are doing damage control. Moving from one of these less desirable situations to a good credit standing may use different tools,but the method is much the same: Make your payments on time and keep your debt low.It takes diligence and dedication,but it can be done.Which topic has not been covered in the passage?A.Next steps to take for people in different categories B.How no credit and bad credit are different C.How no credit and bad credit are similar D.All the above have been discussed in the passage答案:D解析:本题考查的是细节理解。 【关键词】topic;not been covered【主题句】第1自然段No credit,bad credit Hear the terms often enough and they can blur together.These credit statuses aren’t one and the same,though.经常听到无信用、不良信用这些术语,它们之间很容易混淆,但这些信用状态并不是一回事。第2自然段Whether you have no credit or bad credit,one thing’s for sure:You don’t have good credit.And without good credit,you’ll face an uphill battle any time you apply for a loan or credit card.无论您没有信用还是信用不良,有一件事是肯定的——您没有良好的信誉。没有良好的信誉,您在申请贷款或信用卡时都势必要打一场硬战。第6自然段If you fall in the no-credit category,you haven’t necessarily made any financial mistakes.In this case,a good way to start building that history is to acquire a credit card for people with no credit.如果您属于无信用类别,则不一定是出现了什么财务问题。在这种情况下,对于无信用的人而言,创建信用记录的一种好方法是获取信用卡。第7自然段If you fall into this category and need credit,you’ll need to look for a bad-credit credit card.如果您属于此类别且需要信用,则需要查找不良信用的信用卡。【解析】本题的问题是“文章中没有涉及哪个主题?”A选项“为不同信用类别的人们提供后续步骤”;B选项“没有信用和不良信用是不同的”;C选项“没有信用和不良信用是相似的”;D选项“以上所有内容已在文章中讨论过”。通读全文,作者在开头提出无信用和不良信用虽然易混,但是截然不同,并具体阐释两者共通之处和相互差异。之后,给予两种不同信用状态用户相应的解决措施和方法,因而选项A、B、C文章都谈论到,故选D。

考题 共用题干 A Lucky BreakActor Antonio Banderas is used to breaking bones,and it always seems to happen when he's______(51)sport .In the film Play It to the Bone he______(52)the part of a middleweight boxer alongside Woody Harrelson.______(53)the making of the film Harrelson______(54)complaining that the fight.______(55)weren't very convincing,so one day he suggested that he and Banderas should have a fight for______(56).The Spanish actor wasn't keen on the idea at first,but he was______(57)persuaded by his co-star to put on his gloves and climb into the boxing ring. However,when he realized how seriously his opponent was taking it all,he began to______(58)his decision to fight. And then in the third round,Harrelson hit Banderas______(59)hard in the face that he actually broke his nose.His wife,actress Melanie Griffith,was furious that he had been playing“silly macho games”.“She was right”, confesses Banderas,“and I was a fool to______(60)a risk like that in the middle of a movie.”He was______(61)of the time he broke his leg during a football match in his native Mal-aga. He had always______(62)of becoming a soccer star,of performing in front of a big crowd,but doctors told him his playing days were probably over.“That's when I decided to take ______(63)acting;I saw it as______(64)way of performing,and achieving recognition. What happened to me on that football______(65)was,you might say,my first lucky break.”56._________A: funB: realC: sureD: serious答案:B解析:根据句意,每次骨折似乎总是发生在做运动时,应当选用动词do。 practise表示“练习”,后面应跟某一项具体的训练,而不是sport,所以正确答案为C。 play the part of…为固定搭配,意为“扮演一个……的角色”,其他三项均不合适。 联系上下文,根据句意,在影片制作过程中,所以应当用during。 根据句意,Harrelson在影片制作过程中不断地抱怨,而且后面的动词complain用的是 ing形式,因此动词keep“连续,不断”最为恰当。continue后加动词ing形式一般表示在停顿后重新开始、继续,carry一般后面跟介词on,表示“进行某项事务”,insist表示 “坚决主张”,不合句意,所以选A。 联系上下文,因为是影片中的打斗场景,所以这里scene是正确答案。 根据句意,Harrelson抱怨打架的场景不真实,他建议他们要有一个真实的打架场景。因此B项正确。 联系上下文,作者要表达的是最终他还是被他的搭档说服了,副词eventually放在动词persuade之前,lastly表示“最后一点,最后”,“at the end”一般放在段落的最后,表示最后怎么样。 根据句意,当他意识到他的对手把这场打架看得很重时,他后悔这个决定了,因此C 项正确。 so… that…固定搭配,太……以至于……,根据句意,“Harreison如此狠地打在 Banderas的脸上,以至于居然打破了Banderas的鼻子”,其他选项都不适合。 固定搭配take a risk,表示“冒险”。 联系上下文,根据句意,“他记起在他的故乡马拉加进行的一场足球比赛”,是因为鼻子骨折这件事促使他想起了故乡的那次比赛,remind表示“提醒”,符合句意。re-member表示“自然想起,记起”不合句意。 根据句意和后面的介词of,显然,“他一直梦想成为一个足球明星”, dream是正确答案。pretend表示“假装”,后面跟介词to,不合句意;look forward表示“向往”,后面跟介词to,不合句意。 固定搭配take up sth.,表示“开始从事某事”,根据句意,作者要表达的是“我决定开始演戏”,因此up是正确答案。 联系上下文,作者显然把它看成是另外一种比赛,所以只有another符合句意。 词组football pitch,表示“足球场”。前面由介词on引导,后面一定是场地,也就是足球场,而不是match“比赛”。court表示“网球场”, course表示“跑道”,均不符合句意。

考题 问答题Practice 4  “My dear Mr. Bennet,” said his lady to him one day, “have you heard that Netherfield Park is let at last?”  Mr. Bennet replied that he had not.  “But it is,” returned she; “for Mrs. Long has just been here, and she told me all about it.”  Mr. Bennet made no answer.  “Do not you want to know who has taken it?” cried his wife impatiently. “You want to tell me, and I have no objection to hearing it.”  This was invitation enough.  “Why, my dear, you must know, Mrs. Long says that Netherfield is taken by a young man of large fortune from the north of England that he came down on Monday in a chaise and four to see the place, and was so much delighted with it that he agreed with Mr. Morris immediately; that he is to take possession before Michaelmas, and some of his servants are to be in the house by the end of next week.”  “What is his name?”  “Bingley.”  “Is he married or single?”  “Oh! single, my dear, to be sure! A single man of large fortune; four or five thousand a year. What a fine thing for our girls!”  “How so? How can it affect them?”  “My dear Mr. Bennet,” replied his wife, “how can you be so tiresome! You must know that I am thinking of his marrying one of them.”  “Is that his design in settling here?”  “Design! nonsense, how can you talk so! But it is very likely that he may fall in love with one of them, and therefore you must visit him as soon as he comes.”  “I see no occasion for that. You and the girls may go, or you may send them by themselves, which perhaps will be still better, for as you are as handsome as any of them, Mr. Bingley might like you the best of the party.”正确答案:【参考译文】 有一天班纳特太太对她的丈夫说:“我的好老爷,尼日斐花园终于租出去了,你听说过没有?” 班纳特先生回答道,他没有听说过。 “的确租出去了,”她说,“朗格太太刚刚上这儿来过,她把这件事的底细,一五一十地告诉了我。” 班纳特先生没有理睬她。 “你难道不想知道是谁租去的吗?”太太不耐烦地嚷起来了。 “既是你要说给我听,我听听也无妨。” 这句话足够鼓励她讲下去了。 “哦!亲爱的,你得知道,郎格太太说,租尼B斐花园的是个阔少爷,他是英格兰北部的人;听说他星期一那天,乘着一辆驷马大轿车来看房子,看得非常中意,当场就和莫理斯先生谈妥了;他要在‘米迦勒节’以前搬进来,打算下个周末先叫几个佣人来住。” “这个人叫什么名字?” “彬格莱。” “有太太的呢,还是单身汉?” “噢!是个单身汉,亲爱的,确确实实是个单身汉!一个有钱的单身汉;每年有四五千磅的收入。真是女儿们的福气!” “这怎么说?关女儿们什么事?” “我的好老爷,”太太回答道,“你怎么这样叫人讨厌!告诉你吧,我正在盘算,他要是挑中我们一个女儿做老婆,可多好!” “他住到这儿来,就是为了这个打算吗?” “打算!胡扯,这是哪儿的话!不过,他倒作兴看中我们的某一个女儿呢。他一搬来,你就得去拜访拜访他。” “我不用去。你带着女儿们去就得啦,要不你干脆打发她们自己去,那或许倒更好些,因为你跟女儿们比起来,她们哪一个都不能胜过你的美貌,你去了,彬格莱先生倒可能挑中你呢?”解析:暂无解析

考题 单选题______,everything would have been all right.A He had been thereB Here he had beenC Been here he hadD Had he been here正确答案:A解析:

考题 共用题干 A Lucky BreakActor Antonio Banderas is used to breaking bones,and it always seems to happen when he's______(1) sport.In the film Play It to the Bone he______(2) the part of a middleweight boxer alongside Woody Harrelson.______(3)the making of the film Harrelson______(4) complaining that the fight______(5)weren't very convincing,so one day he suggested that he and Banderas should have a fight for real.The Spanish actor wasn't______(6)on the idea at first,but he was______(7) persuaded by his co-star to put on his gloves and climb into the boxing ring.However,when he realized how seriously his______(8) was taking it all,he began to regret his decision to fight.And then in the third round,Harrelson hit Banderas______(9)hard in the face that he actually broke his nose.His wife,actress Melanie Griffith,was furious that he had been playing“silly macho games”.“She was right,”confesses Banderas,“and I was a fool to______(10)a risk like that in the middle of a movie.”He was______(11)of the time he broke his leg during a football match in his native Malaga.He had always______(12)of becoming a soccer star,of performing in front of a big crowd,but doctors told him his playing days were probably over.“That's when I decided to take______(13) acting;I saw it as______(14)way of performing,and achieving recognition.What happened to me on that football______(15)was,you might say,my first lucky break.”12._________A:hopedB:pretendedC:dreamedD:looked forward答案:C解析:根据句意,“每次骨折似乎总是发生在做运动时”,应当选用动词do。practise “练习”,后面应跟某一项具体的训练,而不是sport,所以正确答案为C。play the part of...为固定搭配,意为“扮演一个……的角色”,其他三项均不合适。联系上下文,根据句意,“在影片制作过程中”,所以应当用during。根据句意,“Harrelson在影片制作过程中不断地抱怨……”,而且后面的动词complain用的是ing形式,因此动词keep“连续,不断”最为恰当。continue后加动词ing 形式一般表示在停顿后重新开始、继续,carry一般后面跟介词on,表示“进行某项事务”,insist 表示“坚决主张”,不合句意,所以选A。联系上下文,因为是影片中的打斗场景,所以这里scenes是正确答案。be keen on为固定搭配,表示“对……感兴趣,对……热衷”,interest后面配介词in, enthusiastic后面配介词of。联系上下文,作者要表达的是“最终他还是被他的搭档说服了”,副词eventu-ally放在动词persuade之前,lastly表示“最后一点,最后”,“at the end”一般放在段落的最后,表示“最后”。根据句意,“当他意识到……是全心全意投意入进来时,他开始后悔自己要打斗的决定”,显然是对手非常认真地对待这场打斗,所以C项opponent是正确答案。so...that…固定搭配,意为“太……以至于”,根据句意,“ Harrelson如此重重地打在Banderas的脸上,以至于居然打破了 Banderas的鼻子”,其他选项都不适合。固定搭配take a risk,表示“冒险”。联系上下文,根据句意,“他记起在他的故乡马拉加进行的一场足球比赛”, 是因为鼻子骨折这件事促使他想起了故乡的那次比赛,remind表示“提醒”,符合句意。remember表示“自然想起,记起”不合句意。根据句意和后面的介词of,显然,“他一直梦想成为一名足球明星”,dream 是正确答案。pretend“假装”,后面跟介词to,不合句意;look forward表示“向往”,后面跟介词 to,不合句意。固定搭配take up sth.,表示“开始从事某事”,根据句意,作者要表达的是 “我决定开始演戏”,因此A项up是正确答案。联系上下文,Banderas显然把它看成是另外一种比赛,所以只有D项an-other符合句意。词组football pitch,表示“足球场”。前面由介词on引导,后面一定是场地,也就是足球场,而不是match“比赛”。court表示“网球场”,course表示“跑道”,均不符合句意。

考题 Although he did not know London well, he made his way()to the airport.Aeasy enoughBenoughCeasily enoughDenoug heasilyC副词修饰形容词,也就是adv+adj easily是副词,简单地 enough是形容词,足够的尽管 他对伦敦并不是很熟,但他还是很容易找到了去机场的路。

考题 共用题干 第三篇The IcemanOn a September day in 1991,two Germans were climbing the mountains between Austria and Italy.High up on a mountain pass,they found the body of a man lying on the ice.At that height(10,499 feet,or 3,200 meters),the ice is usually permanent, but 1991 had been an especially warm year. The mountain ice had melted more than usual so the body had come to the surface.It was lying face downward. The skeleton(骨架)was in perfect condition , except for a wound in the head.There were still skin on the bones and the remains of some clothes.The hands were still holding the wooden handle of an ax and on the feet there were very simple leather and cloth boots. Nearby was a pair of gloves made of tree bark(树皮)and a holder for arrows.Who was this man? How and when had he died? Everybody had a different answer to these ques- tions.Some people thought that it was from this century,perhaps the body of a soldier who died in World War I,since several soldiers had already been found in the area.A Swiss woman believed it might be her father,who had died in those mountains twenty years before and whose body had never been found.The scientists who rushed to look at the body thought it was probably much older,maybe even a thousand years old.With modern dating techniques,the scientists soon learned that the iceman was about 5,300 years old.Born in about 3300 B.C.,he lived during the Bronze Age in Europe.At first scientists thought he was probably a hunter who had died from an accident in the high mountains.More recent evidence,however, tells a different story.A new kind of X-ray shows an arrowhead still stuck in his shoulder. It left only a tinyhole in his skin,but it caused internal damage and bleeding. He certainly died from this wound,and not from the wound on the back of his head.This means that he was probably in some kind of a battle.It might have been part of a larger war,or he might have been fighting bandits.He might even have been a bandit himself.By studying his clothes and tools,scientists have already learned a great deal from the iceman about the times he lived in.We may never know the full story of how he died,but he has given us important clues to the history of those distant times.All the following are assumptions once made about the iceman EXCEPT__________.A:he was a Swiss woman's long-lost fatherB:he came from ItalyC:he was a soldier in World War ID:he was born about a thousand years ago答案:B解析:从第一段中“but 1991 had been an especially warm year.”可知,因为天气暖和,冰雪消 融,冰人才露了出来。其他几项所列原因都不是最主要的。根据第二段的细节描写可以推测他可能是因为头上的伤而死亡的。根据文章第三段可知,只有B项没有被提及。本题A、B、C三项都是事实而不是推测。通过上下文可推测该词的意思是“强盗”。