资料:Do you want to see the world? Then plan to visit the Silver Poseidon Cruises Career Fair on Tuesday, November 15 from 9 a.m. to 4 p.m. or Wednesday. November 16 from 5 p.m. to 9 p.m. We are looking for food service, entertainers, and maintenances staff

题目
资料:Do you want to see the world? Then plan to visit the Silver Poseidon Cruises Career Fair on Tuesday, November 15 from 9 a.m. to 4 p.m. or Wednesday. November 16 from 5 p.m. to 9 p.m. We are looking for food service, entertainers, and maintenances staff to work aboard our many vessels. Free travel is just the beginning when you work for Silver Poseidon Cruises.
We offer paid training, great benefits, and opportunities to advance. Applicants should have at least three years of related work experience as well as good communication skills and be able to work nights and holidays. Selected applicants will be called back for a second interview by Sunday, November 20.
For advance registration, please visit our Web site at www.silverposeidoncruises.com by Sunday. November 13.
For more information,
Please call 1-800-555-7962
Or
e -mail Elena Ruiz at
eruiz@silverposeidoncruises.com

Where will the employees who are hired for the advertised positions work?

A.On a cruise ship.
B.In a factory.
C.At a jewelry shop.
D.At an amusement park.
参考答案和解析
答案:A
解析:
本题考查的是细节理解。
【关键词】where; employees; work;for the advertised positions
【主题句】第1自然段We are looking for food service, entertainers, and maintenances staff to work aboard our many vessels. 我们正在寻找食品服务,艺人和维护工作人员在我们的许多船只上工作。
【解析】本题的问题是“招聘广告职位的员工在哪里工作?”。选项A意为“在游轮上”;选项B意为“在工厂”;选项C意为“在一家珠宝店”;选项D意为“在一个游乐园”。根据主题句可知,招聘的员工将在游轮上工作,故选A。
更多“资料:Do you want to see the world? Then plan to visit the Silver Poseidon Cruises Career Fair on Tuesday, November 15 from 9 a.m. to 4 p.m. or Wednesday. November 16 from 5 p.m. to 9 p.m. We are lookin”相关问题